Smarte valg med smarte løsninger

Sovesofa er et genialt møbel som gjør bruken av rommet mer fleksibelt, smart og utnytter plassen maksimalt. Mulighetene blir større og du kan bruke den til både til sosiale sammenkomster og til overnatting. Den er det perfekt valg dersom du ikke har plass til en ekstraseng, eller ikke har et eget gjesterom.

Sovesofaen har ingen fast plass

Den moderne sovesofaen er multifunksjonell og har fleksible løsninger. Den kan enkelt plasseres i stuen, på barnerommet, i tv-stuen, gjesterommet eller på kontoret. Det er lett å gjøre den om fra sofa til seng, og det er en genial løsning i de fleste hjem. Heldigvis har den forandret uttrykk med tiden, og man kan nå finne den i lekkert design som skaper et flott utrykk i boligen, da det er utallige ulike typer, stiler og fasonger man kan velge imellom.

Tid er penger

Så når du nå skal velge en sovesofa er det mange varianter og valg som skal tas. Har du liten plass og oppbevaring, bør du kanskje velge en sovesofa som kan romme det nødvendige sengetøyet. Skal du innrede et kontor kan det være både praktisk og smart og ha en sovesofa kombinert med en kontorpult. Jobber du hjemmefra og er kanskje i gang med å starte opp din egen nettbutikk, er det mye å sette seg inn i. Så mens du slenger deg nedpå for å ta en liten lur, tenker du at du må sjekke opp den beste nettbutikk løsningen som finnes i markedet. SmartWEB hjelper deg med hele oppstarten slik at du får den beste løsningen for deg og din bedrift. De tilbyr et flott design, betaling på nett og smart markedsføring. Du får eget domenenavn, avansert nettbutikk, e-post, mange integrasjoner som økonomisystemer, betalinger og frakt, i tillegg til alltid gratis support. Dagens tips er derfor å sette av noen minutter til en god inspirasjons dose – både til sovesofaen og nettbutikken din.